שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המבורגר פטריות וטופו

רכיבים

30 פטריות (פורטובלו ושמפניון)
 חבילת טופו (300 גר)
 בצל גדול קצוץ דק
 4 שיני שום כתושות
 2 סמ גינג'ר קצוץ דק
 חצי כף קמח
 4 ביצים
 כוס פירורי לחם
 4 כפות סויה
 2 כפות שמן שומשום
 חצי כפית מלח
 כפית פלפל גרוס
 כף חרדל דיז'ון גרגירים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים את הפטריות כרבע שעה עד שהן מגירות נוזלים.

מעבירים למעבד מזון וטוחנים בפולסים לחתיכות קטנות. לא להפוך לעיסה.

מוציאים למסננת וסוחטים מנוזלים. להוציא את כל הנוזלים!

מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום מטגנים עוד 2 דקות מוספים את הגינג'ר ומכבים את האש.

במידה ויש עודפי שמן לסנן.

מגרדים את הטופו בפומפייה דקה.

מערבבים הכל יחד כולל התבלינים ומעבירים למקרר לשעה שעתיים.

יוצרים קציצות ושוב מחזירים למקרר עד להכנה.

חשוב לשמן היטב את הגריל כדי שההמבורגר לא יתפרק.

לחלופין ניתן לאפות בתנור בחום 180 מעלות על נייר אפיה עד שהקציצה משחימה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן