הכנת הבצק
במעבד מזון מערבבים קמח ומלח, מוסיפים קוביות חמאה עד לתערובת פירורית.. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שנוצר גוש בצק. במידה ולא נוצר.. מוסיפים עוד כפית מים.
לשים מעט לכדור. משטחים. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
לשים מעט כדי לרכך את הבצק. מקמחים משטח עבודה ומרדדים לעובי 3 ממ (קחו בחשבון שיש דפנות לקיש אז תוסיפו 2 סמ לקוטר הקיש)
מחוררים את הבצק. מניחים מעליו נייר אפייה ומשקולות (קטניות). אופים רבע שעה. מוציאים את הקטניות והנייר אפייה. מוסיפים את המילוי ואופים עוד כחצי שעה.
הכנת המילוי
קולים את הפלפלים בתנור או על האש. מקלפים וחותכים לקוביות.
מערבבים כל המרכיבים פרט לגבינת עיזים. ממלאים את הקיש ומעל מפזרים גבינת עיזים (פורסים לעיגולים בעזרת חותך ביצים)