אופן ההכנה:
מטגנים בצל גדול עד להזהבה, מוסיפים שיני שום קצוצים.. אחרי דקותיים מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב עד שצבעו משתנה. לא לבשל יותר מדי כדי שלא התייבש.
מוסיפים את התיבול ומבשלים עוד כ 5 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הצנוברים והפיסטוקים.
מחכים מעט שהתקרר ומסננים את הנוזלים העודפים.
מפשירים לילה במקרר את בצק הפילו.
משמנים עם מברשת דף פילו ומעליו מניחים דף נוסף. גם אותו משמנים.
חותכים לריבועים בגודל 15 על 15 בערך, מניחים בנדיבות את הבשר במרכז. מקפלים את הצדדים פנימה וקושרים עם ענף בצל ירוק. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
משמנים את הפרחים מעל. מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד הזהבה. כ 20 דקות.
מגישים עם טחינה/ סילאן