שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פילה סלמון במרינדת הויסין ופירה בשלושה צבעים

רכיבים

אופן ההכנה

מתכון ל 4 מנות
פילה סלמון

מרינדה
כף רוטב הויסין
כף סילאן
כף דבש
כף וחצי סויה
כף צ'ילי מתוק
כף קטשופ
כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

מערבבים את מרכיבי המרינדה, משרים את הסלמון במרינדה למשך שעה.
מניחים על נייר אפייה כשהעור כלפי מטה.
מפזרים שומשום קלוי.
אופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 15-20 דקות.
רצוי לחרוץ פילה אחד בחלק העבה ולבדוק שעשוי.

פירה לבן,גזר וסלק

10 תפוחי אדמה
4 גזרים קלוף וחתוך גס
סלק קלוף וחתוך גס
100 גר חמאה
2 כוסות חלב

ב 3 סירים שונים, מבשלים במים רותחים ממולחים עד לריכוך. מועכים במועך פירה.
רבע מתפא מעבירים לגזר ורבע לסלק.
מוסיפים 25 גר חמאה לגזר, 25 גר חמאה לגזר ו 50 גר לתפא.
מחממים את כוסות החלב.
כוס אחת לתפא, חצי כוס לגזר וחצי כוס לסלק
מבשלים עד למרקם חלק וסמיך.
מתקנים תיקול במלח ופלפל.

ניתן להכין גם פירה ירוק עם ברוקולי/ תרד

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן