חותכים את החלה לפרוסות עבות ולקוביות (9 מכל פרוסה) מכניסים לתנור לחום 180 עד הזהבה.
מערבבים את כל המרכיבים פרט לפקאן.
משמנים תבנית, מפזרים את הקרוטונים, ומעל שופכים את המילוי. מניחים בצד לכרבע שעה ואז הופכים את החלקים שנותרו יבשים. ממתינים עוד 10 דקות , מפזרים את הפאקנים מערבבים מעט ומכניסים לתנור עד הזהבה של החלק העליון.
אפשר להוסיף תפוחים, צימוקים, אגוזים אחרים..
למשקיעים! – מכינים גם קרם אנגלז כרוטב מעל הפודינג לחם. השילוב בין החום לקור. מדהים!
מתכון לקרם אנגלז
2 כוסות חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
6 חלמונים
שליש כוס סוכר
כפית תמצית וניל איכותית או חצי מקל וניל
מחממים את החלב, וניל והשמנת עם שליש מהסוכר. במקביל טורפים את החלמונים עם שאר הסוכר. כשהחלב רותח עושים השוואת טמפרטורות.
שופכים בהדרגתיות את החלב לחלמונים תוך כדי ערבוב קבוע (כדי לא לבשל את הביצים).
מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מסמיך מעט (עד 85 מעלות). כ 10 דקות.
מעבירים דרך מסננת צפופה.
במידה ורוצים לקרר בזריזות מנחים את הקערה בתוך קערת מים וקרח ומערבבים