לקלתית
לטרוף את הסוכרים והחמאה, להוסיף את החלמון ולטרוף שוב. להוסיף את הקמח וללוש לבצק. לשטח בתבנית על נייר אפייה, לחורר את הבצק ולאפות 11 דקות בחום 160.
למלית
להמיס במיקרו את השוקולד בפולסים של 30 שניות. לערבב מדי פעם ולצנן.
לטרוף את הגבינות להוסיף 2 כפיות תמצית וניל. להוסיף 2 סוכר וניל. להוסיף את השוקולד המומס לערבב.
להוסיף 4 חלמונים אחד אחרי השני.
להוסיף 5 כפות קמח מנופה בשתי נגלוץ לאחר הטמעה מלאה של הקמח.
להוסיף 100 מל שמנת מתוקה
לערבב.
להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר.
בהתחלה להקציף כדקה בלי סוכר ואז עוד 4 דקות כשמוסיפים את הסוכר לאט לאט.
המרקם צריך להיות מגובש אך לא מדי כדי שנוכל לקפל את המרנג (קצף הביצים) לתוך מלית הגבינות.
טורפים שליש מהקציפת ביצים לתוך תערובת הגבינות ואז מקפלים את השאר. משתדלים לעשות זאת בעדינות כדי להמנע מכניסת אוויר.
משמנים את דפנות התבנית, מצמידים נייר אפייה לדפנות (כדי שהעוגה תוכל להתרומם בקלות)
מכניסים לתחתית התנור, סיר או תבנית קטנה עם מים רותחים ואופים 6 דקות בדיוק! בחום 210 מעלות
ואז מורידים ל 130 מעלות לעוד 45-50 דקות.
העוגה צריכה להיות יציבה ומעט רוטטת במרכזה. במקרר היא תתייצב.
בסוף האפייה מכניסים מקל בין דלת התנור לתנור ומשאירים כשעה בפנים.
מוציאים ומצננים (לפחות שעה בטפרטורת החדר) ואז להעביר למקרר ללילה שלם