אופן ההכנה:
תחילה משמנים את התבניות ומניחים נייר אפייה וגם אותו משמנים.
מחממים תנור ל 160 מעלות, טורבו.
מקציפים את החלבונים עם מעט שליש כפית מלח. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד לקצפת יציבה. לא קשיחה מדי.
מנמיכים את המיהרות ומוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני בסיומן מוסיפים את השמן ולאחר מכן את המים ותמצית וניל.
מערבבים את הקמח עם האבקת אפייה ומוסיפים לתערובת בשתי נגלות ומערבבים היטב עד להטעמה. לא מעבר.
אפיה כ 45 דקות. עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
למחרת מכינים סירופ.
ממיסים את הסוכר במים רותחים. מוסיפים את המים קרים והרום.
חוצים את העוגה לשכבות רצויות.
אני חציתי את העוגה הגדולה ל 2 ואת העוגה מהסיר גחנון ל 4. מכל שכבה של הסיר גחנון קרצתי עיגול בקוטר 10 ועוד 6 עיגולים בקוטר 5.
סהכ 2 עיגולים בקוטר 26
3 עיגולים בקוטר 10
ו 6 עיגולים בקוטר 5 (4 לצידי העוגה ו 2 יונחו מעל בחלק העליון).
מכינים קצפות.
500 מל שמנת מתוקה, 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג ו 2 כפות סוכר.
מקציפים במהירות גבוהה לקצפת נוקשית.
מניחים קוטר 26 בתחתית, מפזרים סירופ, מעל קצפת. וכן הלאה. בונים את המגדל ועוטפים בקצפת. יהיה קשה לעטוף בצורה מושלמת. אני עשיתי שכבה אחת ולמחרת אחרי שהייה במקרר, תיקנתי עם שכבה נוספת.
מכינים קצפת ורודה (250 מל שמנת, כף אינסטנט פודינג, כף סוכר ו3 טיפות צבע מאכל ורוד).
מזלפים מצדי העוגה. כמו בתמונה.
גביעי גלידה עם סוכריות.
ממיסים במיקרו בפולסים של כ 20 שניות 50 גרם שוקולד מריר. טובלים גביע גלידה בשוקולד ואז טובלים בצלוחית עם סוכריות.
משלימים עם דגלים ובובות נסיכות.
בהצלחה