שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט אנדיב

רכיבים

מרכיבים לסלט 
 חסה אייסברג
 אנדיב
 עלי בייבי
 אגוזים מסוכרים (קשיו/ מלך)
 אגס
 גבינה כחולה (דנאבלו/רוקפור/גורגונזולה)
מרכיבים לרוטב וינגרט הדרים:
 כפית גדושה חרדל דיז'ון
3 כפות חומץ בן יין אדום
 שן שום כתוש
 רבע כוס תפוזים
 2 כפות דבש
 מלח ופלפל
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

 

קליית אגוזים:

שמים את האגוזים במחבת על חום בינונית וערבבים מדי פעם ומשגיחים שלא ישרף.

במידה ומעוניים באגוזים מסוכרים:

שמים 4 כפות סוכר עם כף מים במחבת ועל אש בינונית מחכים שהסוכר יהפוך לסירופ (לא מערבבים!) מהרגע שהסוכר הפך לסירופ מוסיפים את האגוזים. מערבבים דקה ומוציאים לקירור.

 

הכנת הרוטב

מערבבים הכל מלבד השמן.. מזרזפים שמן זית עד לסמיכות הרצויה. אפשר גם לטחון הכל בלנדר ידני

 

מערבבים את מרכיבי הסלט עם הרוטב, מעל מפזרים את האגוזים וגבינה כחולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן