קליית אגוזים:
שמים את האגוזים במחבת על חום בינונית וערבבים מדי פעם ומשגיחים שלא ישרף.
במידה ומעוניים באגוזים מסוכרים:
שמים 4 כפות סוכר עם כף מים במחבת ועל אש בינונית מחכים שהסוכר יהפוך לסירופ (לא מערבבים!) מהרגע שהסוכר הפך לסירופ מוסיפים את האגוזים. מערבבים דקה ומוציאים לקירור.
הכנת הרוטב
מערבבים הכל מלבד השמן.. מזרזפים שמן זית עד לסמיכות הרצויה. אפשר גם לטחון הכל בלנדר ידני
מערבבים את מרכיבי הסלט עם הרוטב, מעל מפזרים את האגוזים וגבינה כחולה