שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מלבי שמנת

רכיבים

כוס ורבע חלב 3%
 כוס שמנת מתוקה 38%
 שליש כוס סוכר
 חצי כפית תמצית מי ורדים
 גרגירים מחצי מקל וניל
 2 כפות גדושות קורנפלור
 לרוטב
 חצי חבילה פטל אדום קפוא
 כפית מיץ לימון
 חצי כוס מים
 2 כפות אבקת סוכר
 

אופן ההכנה

 

אופן ההכנה:

ממיסים את הקורנפלור עם רבע כוס חלב.

בקלחת, על אש בינונית, מערבבים באיטיות ובעקביות את השמנת, החלב, הסוכר, גרגירי הוניל, תמצית ורדים ומביאים לסף רתיחה.

בשלב זה שופכים פנימה את הקורנפלור המומס ומערבבים במהירות למרקם חלק ועד שהתערובת מסמיכה ורותחת.

מורידים מהאש ומעבירים לכוסות הגשה כשמשאירים מקום לרוטב.

מעבירים למקרר לכשעתיים.

לרוטב:

מביאים לרתיחה את מרכיבי הרוטב תוך כדי ערבוב ומעיכת הפטל. מבשלים 2-3 דקות.

מעבירים דרך מסננת ומקררים.

מומלץ עם קוקוס, פיסטוקים, בוטנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן