אופן ההכנה:
ממיסים את הקורנפלור עם רבע כוס חלב.
בקלחת, על אש בינונית, מערבבים באיטיות ובעקביות את השמנת, החלב, הסוכר, גרגירי הוניל, תמצית ורדים ומביאים לסף רתיחה.
בשלב זה שופכים פנימה את הקורנפלור המומס ומערבבים במהירות למרקם חלק ועד שהתערובת מסמיכה ורותחת.
מורידים מהאש ומעבירים לכוסות הגשה כשמשאירים מקום לרוטב.
מעבירים למקרר לכשעתיים.
לרוטב:
מביאים לרתיחה את מרכיבי הרוטב תוך כדי ערבוב ומעיכת הפטל. מבשלים 2-3 דקות.
מעבירים דרך מסננת ומקררים.
מומלץ עם קוקוס, פיסטוקים, בוטנים.