שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחם מחמצת מקמח כפרי, לחם ושיפון

רכיבים

ל 3 לחמים
475 קמח כפרי גרמני
 475 קמח לחם גרמני
 100 שיפון מלא
 788 מים
 260 מחמצת לבנה
 23 מלח

אופן ההכנה

אוטוליזה שעה,
לישה במיקסר עד לפיתוח מלא של הבצק (חלק ומבריק)
באלק 4 שעות בתוכו 3 קיפולים (איזה סוג קיפול שבא לכם)
עיצובים ולילה במקרר
אפייה בסיר
250 מעלות סיר סגור למשך 18 דקות
לאחר מכן נסיר את המכסה ונאפה על 230 מעלות למשך 22 דק.

2 מחשבות על “לחם מחמצת מקמח כפרי, לחם ושיפון”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן