שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חיטה מלא, חיטה 70% מלא בתוספת צימוקים וחמוציות

רכיבים

400 גר קמח חיטה מלא
250 גר חיטה 70% מלא
 500 גר מים
 160 גר מחמצת שיפון או כל אחת אחרת
 14 גר מלח
 חופן חמוציות וחופן צימוקים

אופן ההכנה

המתכון מתאים לתבנית קסטן במידה 30-10-10 (לתבניות במידות אחרות נדרש לעשות התאמות בכמויות)

אופן ההכנה

לשים הכל ביחד עד לקבלת בצק אחיד ואסוף.

נבצע 3 קיפולים כל חצי שעה-40 דקות.

נתפיח כשעתיים, נעצב לתבנית קסטן ונכניס לתבנית.

נתפיח עד ל 70% מהתבנית ונכניס למקרר ללילה.

בבוקר אם הבצק לא השלים תפיחה (הגיע למכסה) נוציא לשיש להשלמת תפיחה ואז נאפה.

במידה והבצק השלים תפיחה נעבור ישר לאפייה

 

האפייה- תנור שחומם מראש ל 230 מעלות טורבו.

אפייה בקסטן סגור למשך 45 דק.

בסוף מחלצים ומצננים למשך 3-4 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן