המתכון מתאים לתבנית קסטן במידה 30-10-10 (לתבניות במידות אחרות נדרש לעשות התאמות בכמויות)
אופן ההכנה
לשים הכל ביחד עד לקבלת בצק אחיד ואסוף.
נבצע 3 קיפולים כל חצי שעה-40 דקות.
נתפיח כשעתיים, נעצב לתבנית קסטן ונכניס לתבנית.
נתפיח עד ל 70% מהתבנית ונכניס למקרר ללילה.
בבוקר אם הבצק לא השלים תפיחה (הגיע למכסה) נוציא לשיש להשלמת תפיחה ואז נאפה.
במידה והבצק השלים תפיחה נעבור ישר לאפייה
האפייה- תנור שחומם מראש ל 230 מעלות טורבו.
אפייה בקסטן סגור למשך 45 דק.
בסוף מחלצים ומצננים למשך 3-4 שעות.