שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת גזר

רכיבים

יבשים:
1.5 כוסות קמח מלא
 1.5 כוסות סוכר חום
 1 כפית אבקת אפייה
 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
 1 כפית קינמון
 1/4 כפית אגוז מוסקט
 רטובים:
 כוס שמן קנולה
 1/4 כוס מים פושרים
 2 ביצים
 3 גזרים בינוניים מגוררים דק
 1 כוס אגוזי מלך שבורים דק

אופן ההכנה

הכמות מתאימה ל 2 תבניות אינגליש קייק

בקערה מערבבים את המרכיבים הרטובים. בקערה נוספת מערבבים את היבשים.

מאחדים בין הקערות כשאת הרטובים מעבירים ליבשים.

מערבבים מעט עד לאיחוד.

מוסיפים את הגזר והאגוזים ומערבבים עד לאיחוד.

חשוב לא להתעסק יותר מדי עם התערובת כדי שהעוגה תשאר אוורירית. (התעסקות יתר תגרום לעוגה דחוסה וכבדה)

יוצקים לתבניות משומנות.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן