שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טארט תפוחים מרשים ופשוט להכנה

רכיבים

בצק עלים (עדיף מחמאה)
לקרם שקדים:
 50 גר חמאה
 קורט מלח
 3 כפות סוכר לבן
 3 כפות סוכר חום
 חצי כפית קינמון
 חצי כוס קמח שקדים
 כף קורנפלור
 כפית תמצית וניל
כף רום
 1 ביצה גדולה
  6 תפוחי אדומים (השתמשתי בגאלה)

אופן ההכנה

אופן הכנת קרם שקדים:

טורפים חמאה רכה עם מעט המלח עד לעיסה רכה. מוסיפים את היבשים וטורפים טוב. מוסיפים את הרטובים וטורפים טוב עד לממרח שקדים.

תפוחים:

חותכים לחצי, מוציאים את הליבה. וחותכים לרצועות דקות בצורת חצי עיגול.

מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את התפוחים דקה שתיים כדי לרכך אותם ומעבירים למי קרח.

הרכבת הטארט:

מרדדים את הבצק עלים על משטח מקומח ופורסים לרצועות של 6 סמ באורך 30 סמ.

על כל רצועה מורחים במרכז ממרח שקדים ופורסים את התפוחים כשהחצי עיגול בולט מלוץ לבצק. מקפלים את הבצק על התפוח ומגלגלים מצד לצד.

משמנים תבנית שקעים ומכניסים את השושנים.

מפדרים באבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן