הכמות מתאימה ל 2 תבניות אינגליש קייק
בקערה מערבבים את המרכיבים הרטובים. בקערה נוספת מערבבים את היבשים.
מאחדים בין הקערות כשאת הרטובים מעבירים ליבשים.
מערבבים מעט עד לאיחוד.
מוסיפים את הגזר והאגוזים ומערבבים עד לאיחוד.
חשוב לא להתעסק יותר מדי עם התערובת כדי שהעוגה תשאר אוורירית. (התעסקות יתר תגרום לעוגה דחוסה וכבדה)
יוצקים לתבניות משומנות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.