שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

צ׳באטה

רכיבים

450 גר קמח פיצה גרמני
250 גר קמח כפרי גרמני
560+50 מים
160 מחמצת
14 מלח

אופן ההכנה

88% הידרציה

פרמנטוליזה (אוטוליזה כולל מחמצת למשך שעה)

לישה בטכניקת בסינאז׳ (שמירת כ 5% מכמות המים במתכון והוספת בזמן הלישה באיטיות)
העלאת מהירות עם הלישה.

אחרי חצי שעה קיפול ראשון
אחרי שעתיים קיפול שני

באלק 5.5 שעות<
גידול בנפח הבצק כ 90-100%
מקרר ל 20-24 שעות

חילוץ וחלוקה , ללא עיצוב

שעה וחצי -שעתיים התפחה

אפייה
תנור חומם מקס 260
מכניסים אדים אפייה ל 10 דק לאחר מכן מורידים חום ל 240 לעוד 10 דק
מצב תנור סטטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן