88% הידרציה
פרמנטוליזה (אוטוליזה כולל מחמצת למשך שעה)
לישה בטכניקת בסינאז׳ (שמירת כ 5% מכמות המים במתכון והוספת בזמן הלישה באיטיות)
העלאת מהירות עם הלישה.
אחרי חצי שעה קיפול ראשון
אחרי שעתיים קיפול שני
באלק 5.5 שעות<
גידול בנפח הבצק כ 90-100%
מקרר ל 20-24 שעות
חילוץ וחלוקה , ללא עיצוב
שעה וחצי -שעתיים התפחה
אפייה
תנור חומם מקס 260
מכניסים אדים אפייה ל 10 דק לאחר מכן מורידים חום ל 240 לעוד 10 דק
מצב תנור סטטי