אחרי 12 שנים ככלכלן ומנהל סיכונים בחברת ביטוח, החלטתי לעזוב וללכת עם הלב.
הלכתי אחרי התשוקה והאהבה הגדולה שלי ללחם.
התחביב שהפך למקצוע, לעבוד במה שאני אוהב.
כמו הקלישאה אבל על מלא.
עם הזמן גיליתי על עצמי שאני גם אוהב ללמד ולחלוק את הידע.
לגדל אופים ,ללוות אותם ולהרגיש את האושר שלחם מוצלח גורם להם.
בדיוק כמו שאני מרגיש היום עם כל לחם שיוצא לי מהתנור.
מוזמנים להגיע לסדנאות שלי וללמוד להכין לחמים ברמה הכי גבוהה שיש.