שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קציצות פילדלפיה

רכיבים

500 גר בשר בקר טחון
בצל לבן מגורד עבה
כפית פילדלפיה
חצי כוס שיבולת שועל
3 שיני שום כתושים
חופן כוסברה
חופן אורגנו טרי
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
לרוטב
בצל לבן קצוץ
4 שיני שום קצוצים
700 מל מחית רוטב עגבניות איטלקי (pomi)
140 פחית רסק עגבניות איטלקי מרוכז
כפית פילדלפיה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חופן עלי אורגנו טרי

אופן ההכנה

חברה אמרה לי שאני חייב לנסות את התבלין פילדלפיה.
אז רכשתי והכנתי קציצות ברוטב עגבניות.
צדקה. הקציצות קיבלו טוויסט מעניין.
ודניאלה אהבה. זה הכי חשוב ❤

קניתי את התבלין של חברת תבליני פרג
המרכיבים: פפריקה מתוקה, חרדל, מלח,אורגנו, טימין ובזיליקום.

לקציצות
לשים הכל היטב ויוצרים קציצות.

לרוטב
בסיר סוטאז' עם שמן זית מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דק.
מוסיפים את הקציצות. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
מבשלים כשעה.

מגישים לצד אורז לבן / פסטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן