חברה אמרה לי שאני חייב לנסות את התבלין פילדלפיה.
אז רכשתי והכנתי קציצות ברוטב עגבניות.
צדקה. הקציצות קיבלו טוויסט מעניין.
ודניאלה אהבה. זה הכי חשוב
קניתי את התבלין של חברת תבליני פרג
המרכיבים: פפריקה מתוקה, חרדל, מלח,אורגנו, טימין ובזיליקום.
לקציצות
לשים הכל היטב ויוצרים קציצות.
לרוטב
בסיר סוטאז' עם שמן זית מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דק.
מוסיפים את הקציצות. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
מבשלים כשעה.
מגישים לצד אורז לבן / פסטה