לפאני פורי
מערבבים הכל מלבד המים. ומוסיפים מים עד שמקבלים בצק חלק וגמיש.
לקח לי פעמיים כדי להבין את המרקם הנדרש.
לשים היטב. ומניחים מכוסה לחצי שעה -שעה. מרדדים את הבצק לעובי של 2 ממ קורצים עיגולים ומכניסים לסיר עם שמן עמוק רותח.
הבצק יתפח לכדור. הופכים לטיגון הצד השני.
לסביצ'ה
פלח פומלה מפולט
פילה לברק טרי חתוך לקוביות
חופן נענע
מעט בצל סגול
פלפל חריף
וגבינת שמנת
ההרכבה
מערבבים את כל מרכיבים הסביצה מלבד השמנת. מתבלים במלח ושמן זית.
חותכים עיגול בחלק העליון של הפאני פורי, מורחים חצי כפית שמנת וממלאים בסביצה.
2 מחשבות על “פאני פורי ממולא בסביצה לברק”
כמה זמן לפני ההגשה מומלץ להכין? ניתן להכין כמה שעות מראש?
אין בעיה להכין מראש. להכניס את הסיבצה לפאני פורי ממש לפני האכילה. אחרי הפאני פורי יתרכך