שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט פלפלים קלויים

רכיבים

8 פלפלים צבעוניים
שן שום חתוכה לפרוסות דקות
כף חומץ בן יין אדום
שמן זית ומלח
כף פלפל חריף חתוך דק לאוהבי חריפות

אופן ההכנה

תנור על 220 מעלות במצב גריל.
מניחים את הפלפלים על נייר אפייה ובשליש העליון של התנור.
שורפים את הפלפלים מכל הכיוונים.
ומעבירים חם לתוך שקית ניילון לכחצי שעה. בשיטה הזו קליפת הפלפל נפרדת בקלות.
מנקים את הקליפה. חותכים את הפלפלים לרצועות עבות.
מערבבים עם שאר המרכיבים ומאחסנים במקרר.
הכי טעים יום למחרת שהטעמים נספגו.
ייתכן שזו תמונה של ‏טקסט שאומר '‏ודי אודי -מבשל לחברים‏'‏

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן