אחת הטעימות. אחת הפשוטות. קלאסיקה
הכנת התחתית
טוחנים הכל במעבד מזון לפירורים
מסדרים בשתי תבניות גדולה וקטנה.
אני השתמשתי בגדלים
25*15
35*25
משטחים בתבניות ואופים ב 180 מעלות כ 15-20 דק שהקצוות משחימות. מצננים כשעה.
הכנת המלית
מקציפים את השמנת, חלב ,פודינג וסוכר וניל לקצפת רכה (לא נוזלית). מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
הרכבה
שופכים את המלית על התבנית הגדולה. מפוררים את התבנית הקטנה ומפזרים מעל המלית.
לילה במקרר.