כרישות ממולאות
כ 15 יח'
מערבבים הכל ביחד.
2 כרישות גדולות חתוכות ל 4 גלילים באורך 10 סמ (ללא החלק הירוק)
מבשלים במים רותחים כ 10 דק לריכוך ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
חורצים לאורך ועד האמצע ומפרידים את העלים. במידה והעלה קטן משלימים עם עלה נוסף.
לרוטב
בסיר עם שמן זית, מטגנים את שאריות הכרישה, 4 גבעולי סלרי וגזר אחד חתוך גס. מוסיפים 700 גר מחית עגבניות איטלקי+ 300 גר מים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וחצי לימון סחוט.
מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה.
משמנים סיר סוטאז' (נמוך ועגול) ומסדרים את הכרישה הממולאת.
מטגנים 2-3 דק על אש גבוהה ושופכים מעל את הרוטב. מנענעים את הסיר כדי שהרוטב יתפזר. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
בסוף אפשר להכניס לתנור ל 10 דק להשחמה (לא חובה).
מומלץ להגיש עם יוגורט ופרוסות שום שטוגנו קלות.