אצלנו קוראים לה עוגה ג'ינג'ית. ולא בגלל אשתי.
השילוב של הקוקוס עם השוקולד והתפוזים יוצר עוגת חובה ליד הקפה של שבת בבוקר.
אופן ההכנה:
מנפים את הקמח ואבקת האפייה.
קוצצים את השוקולד מריר (בפומפיה או סכין חדה) ומוסיפים לקמח. מוסיפים גם את הקוקוס.
בקערה נפרדת מערבבים את השמן ,מיץ תפוזים ו 6 חלמונים.
מאחדים את הקערות.
מקציפים את החלבונים עד לקצף לבנבן ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים במהירות גבוהה עד שמתייצב אך לא קשה מדי.
מעבירים שליש מהקצף לתערובת ומערבים. אחכ מוסיפים את השאר ומקפלים.
אופים בחום 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
כ 30-40 דק.