מאז שהוספתי את התבלין הזה לבלילה, אני נצמד למתכון הזה.
שניצל קריספי, הציפוי נדבק כמו שצריך והטעם חבלז…!
שוטפים את השניצלים ומייבשים במגבת נייר.
מערבבים היטב את הבלילה.
מקמחים כל שניצל, טובלים בבלילה ומצפים בפירורי לחם.
עורמים בצלחת.
בסיר עמוק (כדי שלא יתיז) ורחב (כדי לסיים עם הטיגון מהר) שמים שמן בגובה כ 2 סמ.
מחממים היטב ומטגנים.
מעבירים למגבת נייר לספיגת שמן עודף.
רוטב צ'ילי מתוק, סלט, טחינה ופיתות.
תהנו
אפשר לגוון בתיבול של הבלילה:
עשבי תיבול: רוזמרין/ טימין/ אורגנו
פפריקה ושום