-חבילת קייל- מורידים את העלים וקוצצים דק (זורקים את הגבעול).
-קולורבי אחד קלוף וחתוך לגפרורים דקים
– חופן חמוציות
– חופן שקדים פרוסים קלויים קלות על מחבת יבשה (להזהר לא לשרוף)
מתבלים בלימון, מלח ושמן זית. מפזרים מעל את השקדים
-חבילת קייל- מורידים את העלים וקוצצים דק (זורקים את הגבעול).
-קולורבי אחד קלוף וחתוך לגפרורים דקים
– חופן חמוציות
– חופן שקדים פרוסים קלויים קלות על מחבת יבשה (להזהר לא לשרוף)
מתבלים בלימון, מלח ושמן זית. מפזרים מעל את השקדים
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם