שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סירות קישואים צלויות ממולאות בסלט עדשים ויוגורט עיזים

רכיבים

לסלט:
חצי כוס עדשים שחורות
חופן עלי נענע
חופן עלי כוסברה
ענף בצל ירוק
חצי בצל לבן
מעט פלפל ירוק חריף
צנון קצוץ דק

אופן ההכנה

גביע יוגורט עיזים

4 קישואים חצויים. מנקים את התוכן. מושחים בשמן זית. מתבלים במלח גס וצולים בתנור 210 מעלות עד לריכוך.

מבשלים את העדשים בסיר עם מים עד לריכוך.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח.

ממלאים כל קישוא בסלט ומעל מעט מהיוגורט.

הסלט כשלעצמו מאד טעים. רצוי להגדיל כמויות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן