1 דלורית גדולה 2 כפות סילאן כף וחצי סויה כפית מלח חצי כפית פלפל שחור קורט צילי גרוס חריף 100 מל מי אגוז קוקוס (אפשר חלב קוקוס)
אחד המרקים המהירים והטעימים.
מרקם קטיפתי והשילוב עם הקוקוס מדהים.
תכפילו כמויות כי זה מתחסל!
מקלפים את הדלורית ומנקים מגרעינים. מבשלים בסיר עם מים עד לריכוך, מסננים ושומרים את מי הבישול. טוחנים ומתבלים. מוסיפים ממי הבישול עד למרקם הרצוי.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות