מנה ראשונה ככ טעימה ומיוחדת.
בוחרים דלורית גדולה שניתן לפרוס ממנה פרוסות עגולות. מושחים כל פרוסה בסילאן משני הצדדים. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס.
נגיעה של שמן קוקוס או שמן זית מעל.
ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד השחמה
מנה ראשונה ככ טעימה ומיוחדת.
בוחרים דלורית גדולה שניתן לפרוס ממנה פרוסות עגולות. מושחים כל פרוסה בסילאן משני הצדדים. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס.
נגיעה של שמן קוקוס או שמן זית מעל.
ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד השחמה
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם