שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שום קונפי

רכיבים

9 ראשי שום מפורקים עם קליפתם (אפשר גם מקולפים)
5 ענפי טימין
3 ענפי אורגנו
2 עלי דפנה (אפשר לגוון בעשבים -רוזמרין למשל)
כפית מלח ים אטלנטי
רבע כפית פלפל גרוס
שמן זית (אין צורך בשמן יקר)

אופן ההכנה

 

בתבנית שוטחה מפזרים את כל הרכיבים ומכסים בשמן זית. השום צריך להיות מכוסה כולו בשמן.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות לשעה ורבע. מצננים. מאכסנים בצנצנת אטומה.

שימושים: ממרח ללחם, פסטות, פיצה, תיבול סלטים, תוספת ליד בשר ועוד..

ניתן לבשל על הגז. צריך להקפיד שהשמן לא יגיע לרתיחה. בעבוע עדין במשך כ 40-50 דקות.

לכמות קטנה יותר יש להפחית באופן יחסי מכל המרכיבים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן