כוס עדשים שחורות מבושלות בטטה חתוכה לקוביות פטה כבשים חתוכה לקוביות 3 ענפי בצל ירוק רבע צרור כוסברה
מבשלים את העדשים בסיר מלא מים עד לריכוך. להזהר מריכוך יתר. משמנים את הבטטה בשמן זית, ממליחים וצולים בתנור ב 200 מעלות עד להשחמה קלה. חותכים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים. קוצצים את הכוסברה גס.
מערבבים הכל. מתבלים בשמן זית, מלח לימון
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות