שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אנטיפסטי

רכיבים

אופן ההכנה

אנטיפסטי
בטטה, גזר ובצל- שמן זית, טימין, מלח גס ופלפל גרוס בנדיבות וצולים בחום 200 מעלות עד השמחה.
ברוקולי- בסיר עם מעט מים רותחים מניחים את ראשי הברוקולי על הגזע כשהמים לא נוגעים בעלים.

סוגרים את הסיר ומבשלים רבע שעה. כך הגזע מתרכך והעלים ולא נהרסים. לאחר מכך מתבלים בשמן זית, מל גס וצולים בתנור עד השחמה.

 

אנטיפסטי
גזרים צבעוניים מקולפים וחתוכים לפרוסות גסות
בצלים קלופים וחתוכים לרבעים
בטטות קלופות וחתוכות גס

מתבלים בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וטימין טרי.
אופים בחום 230 טורבו כשעה. עד השחמה (גבול שרוף).

 

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן