שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט כרוב, פאקן ורוקפור

רכיבים

חצי כרוב לבן קצוץ לרצועות דקות מאד
חצי כרוב סגול קצוץ לרצועות דקות מאד
כ 7 ענפי בצל ירוק קצוצים
חצי כוס פאקן קלוי וגרוס גס
חצי כוס אגוזי מלך גרוס גס
כ 50 גר רוקפור מפורק

אופן ההכנה

 

לרוטב וינגרט

כפית מיונז

כפית חרדל דיז'ון חלק

שן שום כתוש

2 כפות דבש

רבע כוס חומץ בן יין אדום

כפית שטוחה מלח

חצי כפית פלפל שחור

כשליש כוס שמן זית

מערבבים הכל פרט לשמן זית. את השמן מזרזפים תוך כדי ערבוב עד למרקם הרצוי.

מערבבים את הרוטב עם כל מרכיבי הסלט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן