250 גר גבינה לבנה 5% 250 גר ריקוטה 5% חצי כוס חלב רבע כוס יין מרסלה 2 סוכרזית (אבקה) חצי חבילת פודינג וניל חבילת בישקוטים 2 אספרסו או 3 כפיות נס קפה אהוב עליכם מעט מים רותחים להמסה 3 כפות אמרטו (ליקר שקדים) או ליקר קפה מים פושרים
מערבבים את כל מרכיבי המלית
הרכבה
בכוסות אישיות או תבנית 20 על 20
טובלים את הבישקוטים לשנייה מכל צד ומניחים שכבה ראשונה בכוסות או בתבנית. שכבה שנייה המלית גבינה. שכבה נוספת של בישקוטים ומעל שאר המלית.
לפני ההגשה מגרדים שוקולד מריר או אבקת קקאו
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות