מערבבים את כל מרכיבי המלית
הרכבה
בכוסות אישיות או תבנית 20 על 20
טובלים את הבישקוטים לשנייה מכל צד ומניחים שכבה ראשונה בכוסות או בתבנית. שכבה שנייה המלית גבינה. שכבה נוספת של בישקוטים ומעל שאר המלית.
לפני ההגשה מגרדים שוקולד מריר או אבקת קקאו
250 גר גבינה לבנה 5%
250 גר ריקוטה 5%
חצי כוס חלב
רבע כוס יין מרסלה
2 סוכרזית (אבקה)
חצי חבילת פודינג וניל
חבילת בישקוטים
2 אספרסו או 3 כפיות נס קפה אהוב עליכם
מעט מים רותחים להמסה
3 כפות אמרטו (ליקר שקדים) או ליקר קפה
מים פושרים
מערבבים את כל מרכיבי המלית
הרכבה
בכוסות אישיות או תבנית 20 על 20
טובלים את הבישקוטים לשנייה מכל צד ומניחים שכבה ראשונה בכוסות או בתבנית. שכבה שנייה המלית גבינה. שכבה נוספת של בישקוטים ומעל שאר המלית.
לפני ההגשה מגרדים שוקולד מריר או אבקת קקאו
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם