מכינים מראש את הטנגזונג
במחבת קטנה שמים 125 גר מים ו 25 גר קמח
מערבבים על אש נמוכה עד שמתקבלת רביכה. מצננים ומקררים.
אפשר לוותר על הטנגזונג ובמקום לשים 60 קמח ו 60 מים.
לקערת המיקסר נכניס את כל המרכיבים מלבד החמאה ונלוש היטב עד לבצק אסוף, חלק ומבריק.
מוסיפים את החמאה ולשים עד שהחמאה הוטמעה במלואה.
נתפיח את הבצק בקערת המיקסר כשעה וחצי עד שהבצק יכפיל/ישלש את נפחו.
נפתח את הבצק על משטח משומן ונקפל לגליל באורך הקסטן.
נכניס לקסטן ונתפיח
בסביבה חמימה עד שהבצק יגע במכסה. (להציץ מדי פעם)
אפייה
תנור שחומם מראש ל 210 מעלות במצב טורבו. נאפה למשך 30 דק.
אם נדרש נחלץ ונמשיך אפייה, ללא התבנית, לעוד 5 דק.
2 מחשבות על “לחם סנדוויצים לילדים”
הי איזה גודל של תבנית קסטן השתמשת ללחם הזה? תודה מראש 😃
30-10-10