שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ספגטי מלנזנה ופטריות

רכיבים

לרוטב עגבניות
 בצל בינוני קצוץ דק
  5 שיני שום קצוצות
 2 כפות חומץ בן יין אדום
 פחית עגבניות מרוסקות
 100 גר רסק עגבניות
 כפית שטוחה אורגנו
 כף סוכר
 2 כפיות מלח
  חצי כפית פלפל שחור גרוס
 רבע כפית צ'ילי טחון
 מעט מים
 8 עלי בזיליקום
 חציל בלאדי בינוני
 6 פטריות פורטובלו גדולות
 ספגטי ברילה מס' 7 

אופן ההכנה

 

מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים וממולח היטב לרמת אל דנטה (כמעט עשוי). מסננים.

קולים את החצילים:

חותכים את החציל לפרוסות עבות כסמ. מושחים בשמן ולתנור לחום 210 מעלות עד השחמה.

חותכים גס.

חותכים פטריות לחתיכות גסות. מקפיצים עד לריכוך. רצוי שישארו נגיסות.

מכינים רוטב עגבניות:

מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את שאר המרכיבים מבשלים 10 דקות. טוחנים במוט יד.

מוסיפים את הפטריות והחצילים ומבשלים עוד דקותיים. חותכים מס, עלי בזיליקום ומוסיפים לרוטב.

מוסיפים את הספגטי מערבבים על אש גבוהה כדקה ומגישים חם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן