3 אבוקדו חצי בצל סגול קטן עגבניה רבע צרור כוסברה 3 סמ פלפל ירוק חריף חצי לימון גדול או ליים שלם מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מנקים וטוחנים אבוקדו, קוצצים דק בצל סגול, קוצצים קטן עגבניה (נקייה מזרעים), קוצצים גס את הכוסברה, קוצצים דק את הפלפל החריף (לא חובה אבל מוסיף המון).
מתבלים בלימון מלח ופלפל ומערבבים
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות