עוד מנה מהבראנצ של סדנת לחמי מחמצת שלי
תקשיבו סופר קלילה
וסופר מפתיעה
שמרו ותכינו לסופש
בהגשה:
גבינות , סלקים , לתבל מעט במלח , בלסמי מצומצם, שמן זית ואגוזי מלך.
אפשר להוסיף ירוק כלשהו (עירית/ בצל ירוק)
מפתיע בקיצון. ללקק את האצבעות.
סלקים שלמים לתנור צלויים למשך שעה וחצי . מצננים מקלפים וחותכים. שומרים במקרר.
הגבינות
200 גר גבינת שמנת 30%
200 גר שמנת חמוצה 15%
חצי שן שום כתושה (לא לשים הרבה!)
חצי כפית מלח (תטעמו ותתקנו)
לערבב ולשמור במקרר.
עוד מנה מהבראנצ של סדנת לחמי מחמצת שלי
תקשיבו סופר קלילה
וסופר מפתיעה
שמרו ותכינו לסופש
בהגשה:
גבינות , סלקים , לתבל מעט במלח , בלסמי מצומצם, שמן זית ואגוזי מלך.
אפשר להוסיף ירוק כלשהו (עירית/ בצל ירוק)
מפתיע בקיצון. ללקק את האצבעות.
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם