שניצלים

רכיבים

לבלילה:
4 ביצים
כף מיונז
כף חרדל חלק
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
כפית גדושה חוויאג למרק
כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

אין הרבה לחדש אבל קחו כמה טיפים שיעזרו לכם

אחרי המון טסטים אצלנו מתים על המתכון הבא

מבחינת כמויות
שלא תתקעו בלי בלילה או שנגמרו הפירורי לחם
אז הכמויות המדוייקות הם :

לקילו שניצל דק
320 גר פירורים לחם (חבילה גדולה)
סוג פירורי הלחם – מה שבא לכם. אני אוהב מוזהבים.
כמות הבלילה בתיאור הרכיבים

אופן ההכנה:

עם יד אחת בבלילה ויד שנייה בפירורי לחם. ככה לא צריך לשטוף ידיים 100 פעמים.

לגבי הסדר עבודה- פשוט ונח. כל השניצלים בבלילה. אחכ בפירורי לחם. עורמים על צלחת ואז עוברים לטיגון.

כמובן שמן עמוק. לעבוד עם מלקחיים. ולהעביר לרשת צינון.

נסו את המתכון הוא להיט!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן