שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

הוט קרוס באנס

רכיבים

325 גר קמח לחם
150 גר חלב
50 גר סוכר חום
8 גר שמרים יבשים
1 גר קינמון (כפית שטוחה)
8 גר מלח
1 ביצה גודל L
45 גר חמאה רכה
3 גר תמצית וניל
80 גר צימוקים
20 גר חמוציות
30 גר משמש מיובש
גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה

Hot Cross Buns

את הפירות היבשים ניתן לגוון אבל תשמרו על הכמות. זה טעים שיש מלא מהם.

אופן ההכנה
נתחיל בלישה של כל המרכיבים מלבד החמאה והמלח. ברגע שהבצק נאסף נוסיף את החמאה הרכה בהדרגה עד להטמעה מלא ואז נוסיף את המלח. נלוש עוד 2 דק ונוציא מקערת המיקסר.
נתפיח עד להכפלה. קחו את הזמן אל תמהרו. תשימו באזור חמים.
לאחר מכן נחלק לכדורים במשקל 65 גר ושוב נתפיח להכפלה.

נכין את העיסה לצלב. נערבב 100 גר קמח עם 100 גר מים. אבל שימו לב שהמרקם צריך להיות נוזלי במידה. הוא אמור לצאת משקית זילוף במרקם מדויק. ולכן זה כמות המים תשתנה בין קמח לקמח. לא נוזלי מדי ולא סמיך מדי.
תעשה טסט על יבש לפני שאתם מורחים על הלחמניה.

נאפה בחום 180 מעלות טורבו למשך כ 20 דק .

לזיגוג הלחמניות נעזר בריבה מהולה בכף מים. נחמם במיקרו ל 10 שניות ונמרח על הלחמניות בעודן חמות.

תזללו חם. זה באמת טעים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן