Hot Cross Buns
את הפירות היבשים ניתן לגוון אבל תשמרו על הכמות. זה טעים שיש מלא מהם.
אופן ההכנה
נתחיל בלישה של כל המרכיבים מלבד החמאה והמלח. ברגע שהבצק נאסף נוסיף את החמאה הרכה בהדרגה עד להטמעה מלא ואז נוסיף את המלח. נלוש עוד 2 דק ונוציא מקערת המיקסר.
נתפיח עד להכפלה. קחו את הזמן אל תמהרו. תשימו באזור חמים.
לאחר מכן נחלק לכדורים במשקל 65 גר ושוב נתפיח להכפלה.
נכין את העיסה לצלב. נערבב 100 גר קמח עם 100 גר מים. אבל שימו לב שהמרקם צריך להיות נוזלי במידה. הוא אמור לצאת משקית זילוף במרקם מדויק. ולכן זה כמות המים תשתנה בין קמח לקמח. לא נוזלי מדי ולא סמיך מדי.
תעשה טסט על יבש לפני שאתם מורחים על הלחמניה.
נאפה בחום 180 מעלות טורבו למשך כ 20 דק .
לזיגוג הלחמניות נעזר בריבה מהולה בכף מים. נחמם במיקרו ל 10 שניות ונמרח על הלחמניות בעודן חמות.
תזללו חם. זה באמת טעים!