עוגת גבינה דלת שומן
קבלו עוגת גבינה דלת שומן, מאד פשוטה להכנה.
ללא הקצפות, ללא הפרדת ביצים, ללא תבנית מים.
באמת שכל אחד יכול.
שימו לב לשיטת האפייה.
שיהיה בתיאבון וללא יסורי מצפון
תשתמשו באיזה תבנית שבא לכם. הכי חשוב שישאר לפחות ס״מ וחצי מסף התבנית.
אני השתמשתי בפיירקס 25-15-5
הכי קל שאפשר. בלי כאבי ראש
תערבבו את כל הגבינות, סוכרים ותמצית וניל.
תוסיפו את הביצים ובסוף את הקורנפלור ותערבבו היטב.
תעבירו לתבנית משומנת בחמאה.
האפייה
תנור שחומם מראש על 150 מעלות מצב סטטי (ללא טורבו) .
נאפה חצי שעה בסטטי ולאחר מכן נשנה מצב תנור לטורבו ונמשיך לעוד חצי שעה.
סהכ שעה אפייה.
נוציא לרשת צינון ואחכ לקירור של מספר שעות.
את הגבינות אפשר לשנות לפי טעמכם.