גרנולה
פעם ראשונה שהכנתי ומדובר בהצלחה מסחררת.
כל הרעיון הוא אפייה ארוכה בחום נמוך. ערבוב כל רבע שעה כדי לייצר אפייה אחידה.
ואפייה עד שכל הגרנולה אפויה היטב כדי שתהיה קראנצ'ית לאחר הקירור.
דבר נוסף וחשוב- תפנקו את עצמכם. על תקצצו יותר מדי את הפאקן/אגוזים. זה כיף לתת ביס בחצי פאקן או לפעמים בפאקן שלם. כל הטעם מורגש ככה.
אופן ההכנה
כל הגרעינים טבעיים וללא מלח.
מערבבים טוב את כל המרכיבים מלבד החמוציות.
אפייה על 160 מעלות סטטי
מדי רבע שעה מערבבים לאפייה אחידה
בסיום האפייה מוסיפים את החמוציות ומערבבים יחד
לקח לי שעה וחצי. לא למהר. לאפות עד לצבע מקורמל ואפוי.