שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

גרנולה של החיים

רכיבים

גרנולה
400 גר שיבולת שועל עבה
100 גר אגוזי לוז קלוף
100 גר פאקן
100 גר אגוזי מלך
50 גר גרעיני דלעת
50 גר חמוציות
חצי כוס מייפל
חצי כוס שמן זית
חצי כפית מלח
כפית קינמון

אופן ההכנה

גרנולה 
פעם ראשונה שהכנתי ומדובר בהצלחה מסחררת.

כל הרעיון הוא אפייה ארוכה בחום נמוך. ערבוב כל רבע שעה כדי לייצר אפייה אחידה.

ואפייה עד שכל הגרנולה אפויה היטב כדי שתהיה קראנצ'ית לאחר הקירור.

דבר נוסף וחשוב- תפנקו את עצמכם. על תקצצו יותר מדי את הפאקן/אגוזים. זה כיף לתת ביס בחצי פאקן או לפעמים בפאקן שלם. כל הטעם מורגש ככה.

אופן ההכנה

כל הגרעינים טבעיים וללא מלח.

מערבבים טוב את כל המרכיבים מלבד החמוציות.

אפייה על 160 מעלות סטטי
מדי רבע שעה מערבבים לאפייה אחידה
בסיום האפייה מוסיפים את החמוציות ומערבבים יחד

לקח לי שעה וחצי. לא למהר. לאפות עד לצבע מקורמל ואפוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן