נבשל את הפסטה לרמת אל דנטה (כמעט עשוי – הפסטה תמשיך להתבשל ברוטב)
במקביל נמיס את החמאה ונוסיף את השרי. רצוי בצבעים שונים (למראה יפה יותר),
נבשל את השרי על אש גבוהה עד לריכוך ואז נוסיף את שיני השום, הטימין והאורגנו.
נבשל למשך 2 דקות עד שהשרי רכות ומתחילות להראות כמו ממרח.
נוסיף ככוס ממי הבישול , נערבב, נוסיף את השמנת מתוקה, התבלינים ואת הפרמז'ן.
נערבב לאיחוד ואז נוסיף את הפסטה.
מביאים לרתיחה ומגישים.
לאוהבי החריף- מומלץ להוסיף חצי כפית צילי אדום גרוס לרוטב.
2 מחשבות על “בוסייטה וחמאת שרי”
אודי חסרה שמנת מתוקה ברשימת מרכיבים במתכון. היא מוזכרת בגוף המתכון אך ברשימת מרכיבים חסרה.
תודה. זה תוקן