היילייט עם מדריך מצולם, מתכון , לישה קיפולים, חריצה, הכל !
ל 2 לחמים
84% הידרציה כללית (כולל מייפל ומחמצת)
באחוזי אופה
90% פיצה
10% שיפון
72% מים
20% מחמצת לבנה
2% מלח
10% מייפל
14% פאקנים
כ 1% צ׳ילי אדם גרוס
אופן ההכנה:
אוטוליזה לשעה, הוספת מחמצת ומלח ולישה במיקסר
תוך כדי הלישה אזרזף את המייפל ואמשיך ללוש עד לפיתוח מלא של הבצק לאחר מכן אוריד מהירות אוסיף את הפאקנים והצילי ואמשיך בלישה עד לפיזור של התוספות.
באלק 6 שעות טמפ בצק סביב 24 כולל 3 קיפולים.
עיצובים ולמקרר 17 שעות
אפייה על משטח נירוסטה
חימום תנור ל 260 מעלות, מצב תנור סטטי, עם חלוקי נחל.
הכנסת הלחמים , הורדת חום ל 240 ויצירת אדים (כוס מים רותחים על החלוקי נחל)
אפייה למשך 18 דק לאחר מכן נפתח את דלת התנור לשחרור אדים , נוריד חום ל 210 ונשנה לטורבו. נאפה לעוד 20-22 דק.
16 מחשבות על “לחם מחמצת עם מייפל, פאקנים וצ׳ילי אדום גרוס!”
שלום אודי
אם אני מכינה את המתכון של הלחם מייפל וצ'ילי בלישה ידנית, מתי ואיך להוסיף את המייפל?
תודה
היי, אני הוספתי תוך כדי הלישה. זרזוף איטי.
היי
כן, ראיתי בסרטון שהוספת תוך לישה אבל אני לא משתמשת במיקסר, לשה ידני ולכן אני שואלת מתי ואיך לשלב את המייפל.
תודה
בשלב האוטוליזה. לערבב יחד עם הקמח והמים
חייבים כאן קמח פיצה גרמני?
לא. אפשר להעזר בקמח חזק אחר כמו קמח לחם
באלק 6 שעות טמפ בצק סביב 24 כולל 3 קיפולים
שלום אשמח לפירוט
מה הכוונה קיפול כל שעתיים?
עושים קיפולים כשצריך. בדרכ כל 40 דק. בשאר הזמן נותנים לבצק לתפוח
היי,
תודה על המתכונים, הם מעולים.
שאלה עקרונית, אני רואה שאתה משתמש הרבה בקמח פיצה, מה הייתרון שלו על קמח לחם?
לגבי קמח הפיצה עצמו, האם קמח פיצה שאפשר לקנות בסופרים עובד? (לא גרמני)
שמח לשמוע 🙂
לגבי הקמח פיצה, מבחינתי הוא שקול לקמח לחם ואף חזק יותר. אם אין בהישג יד (אפשר לרכוש באתר שצ קמח הארץ עם ההנחה שלי , קופון cudigalili ) אז להחליף בקמח לחם.
שלום, אני חדשה באתר. המחמצת במתכון היא מחמצת אם??
תקראי לה איך שאת רוצה. המחמצת צריכה להיות מואכלת מראש ולהשתמש בה כשהיא מוכנה.
הי, יש תחליף לקמח שיפון במתכון? לצערי לא מצאתי באף חנות קרובה אליי
אפשר לשים קמח מלא במקום
היי אודי, מה הסממנים הבולטים שהגיע הזמן לעשות קיפול? (זאת אומרת, איך יודעים אחרי הקיפול הראשון שהגיע הזמן לקיפול השני?)
בדרכ חולשה של הבצק. מתבטא בהשתטחות שלו