ל 14 סופגניות בקוטר 8 סמ
מתחילים בלישה איטית של כל המרכיבים מלבד החמאה והמלח.
ברגע שהבצק מתחבר ומתחיל להראות חלק מתחילים להוסיף את החמאה בהדרגה. אחרי שהחמאה הוטעמה מוסיפים עוד חמאה ומעלים את מהירות הלישה.
אחרי שכל החמאה הוטמעה נוסיף את המלח.
בסיום הלישה נתפיח להכפלה/שילוש.
בערך שעה וחצי שעתיים. שלב ההתפחות סופר קריטי. לא לזלזל!
בסיום ההתפחה
נחלק לחתיכות של 50 גר.
נכדרר ונניח על ריבוע של נייר אפייה ונכסה את התבנית.
נתפיח שוב עד שהבצק ממש מבעבע ורוטט. בערך הכפלה של הבצק ובערך שעתיים.
תלוי בטמפ.
נחמם שמן עד ל 160 מעלות ונוריד לחום בינונית נמוכה.
נטגן עד לקבלת צבע אפוי כ 2-3 דק מכל צד.
נעביר לרשת צינון.
מומלץ לאכול חם
לזירוז ההתפחות אפשר להוסיף עוד 2-3 גר שמרים יבשים.
חג שמח!
להיילייט באינסטגרם לחץ כאן