שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קציצות בשר, ארטישוק, תרד ושעועית עדינה ברוטב למון גראס

רכיבים

לקציצות
500 גר בשר טחון
חצי כוס שיבולת שועל
ביצה אחת
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
3 שיני שום קצוצים
לרוטב
בצל לבן קצוץ
ענף למון גראס חתוך לטבעות
4 שיני שום חתוכים לפרוסות
פלפל אדום חריף חתוך גס
מיץ מלימון גדול
חבילת שעועית עדינה
חבילת ארטישוק קפוא
חבילת תרד צעיר
כוס וחצי מים רותחים

אופן ההכנה

הכנת הקציצות
לשים את התערובת, יוצרים כדורים, מניחים על נייר אפיה משומן קלות ואופים בחום 220 מעלות טורבו למשך כרבע שעה.
הכנת הרוטב
בסיר סוטאג' מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את השום והלמון גראס ומטגנים בחום גבוה עוד כ 2 דקות.
מוסיפים את המים הרותחים ואת הארטישוק. מבשלים למשך כ 10 דקות.
מוספים את שאר המרכיבים ומבשלים עוד 10 דק.
מוסיפים את הקציצות, מנערים את הסיר, מכסים ומבשלים למשך כחצי שעה עד שעה על חום נמוך.
  

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן