250 גר קלאמרי נקי וחתוך לטבעות לקימוח: כוס קמח 2 כפיות פפריקה מתוקה רבע כפית כמון כפית מלח חצי כפית פלפל שחור שליש כפית זנגביל (אבקה)
טובלים את הקלאמרי בקמח ומטגנים בחום גבוה. תעבדו בסבבים כדי שלא תאבדו מהחום של השמן. מעבירים לנייר סופג.
איולי וואסבי חצי כוס מיונז חצי לימון סחוט כפית וואסבי (או פחות לפי החריפות) מלח ופלפל
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות