חברה אמרה לי שאני חייב לנסות את התבלין פילדלפיה.
אז רכשתי והכנתי קציצות ברוטב עגבניות.
צדקה. הקציצות קיבלו טוויסט מעניין.
ודניאלה אהבה. זה הכי חשוב ![]()
קניתי את התבלין של חברת תבליני פרג
המרכיבים: פפריקה מתוקה, חרדל, מלח,אורגנו, טימין ובזיליקום.
לקציצות
לשים הכל היטב ויוצרים קציצות.
לרוטב
בסיר סוטאז' עם שמן זית מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דק.
מוסיפים את הקציצות. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
מבשלים כשעה.
מגישים לצד אורז לבן / פסטה
