שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פילה לוקוס ברוטב כורכום, גינגר ולמון גראס. קולורבי "מדורה" חמאתי ממולא בקממברט עיזים ואגוזי לוז (היסטרי!!) פטריית מלך צלויה וברוקולי קריספי.

רכיבים

אופן ההכנה

קולורבי מדורה חמאתי
מניחים קולרובי עם הקליפה על מלח גס וצולים כשעה בחום 200 מעלות טורבו.
מקלפים, מחוררים עם קיסם. מורחים חמאה.
בוצעים עיגול במרכב הקולורבי וממלאים בקממברט עיזים. מחזירים לתנור לעוד 10 דק.
מפזרים מעל אגוזי לוז.

פילה לוקוס
שמן זית, מלח גרוס ופלפל גרוס. תנור 200 מעלות ל 10 דק בערך.

לרוטב
4 סמ גינגר
4 סמ שורש כורכום
חצי ענף למון גראס
כף סוכר
כוס מים
טוחנים בבלנדר. מסננים ומעבירים לקלחת.
מוסיפים כף סויה, מלח ומבשלים עד לצמצום הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
מורידים מהאש ומוסיפים חמאה עד לקבלת מרקם וטעם רצוי

פטריית יער המלך
חוצים את הפטרייה לאורכה. חותכים קלות בצורת רשת . מורחים חמאה ומטגנים עד שהפטרייה מגירה נוזלים. מתבלים במלח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן